Επιxειρείν

Ανάπτυξη και εκτός συνόρων για την εταιρεία Vivartia

Ανάπτυξη και εκτός συνόρων για την εταιρεία Vivartia
Τον σχεδιασμό για ανάπτυξη των σημάτων του στο εξωτερικό υλοποιεί ο όμιλος εστίασης Vivartia. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήδη, νέα καταστήματα έχουν ανοίξει στη Λευκορωσία, την Αλβανία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία και παράλληλα μέχρι το Μάρτιο του 2014, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους ακόμη 11 νέα καταστήματα, Goody’s και Flocafé, στο Κοσόβο, στα Σκόπια, στη Λιβύη και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα η μεγαλύτερη Ελληνική Αλυσίδα Εστίασης Goody’s, δραστηριοποιείται στη Λευκορωσία με το πρώτο της κατάστημα, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο (700 m2) Goody’s που λειτουργεί η αλυσίδα.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση πως με συνέπεια στο στρατηγικό σχεδιασμό της αλυσίδας, τελούν υπό κατασκευή τέσσερα επιπλέον καταστήματα, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά τη λειτουργία τους από τον Ιανουάριο έως το Μάιο του 2014. Στόχος είναι η ανάπτυξη των σημάτων σε όλα τα αστικά κέντρα της χώρας εντός των επόμενων πέντε ετών, τόσο μέσω του συστήματος Franchise, όσο και μέσω ιδίων επενδύσεων.

Επιπλέον, πριν από μία εβδομάδα ξεκίνησε με ιδιαίτερη επιτυχία, τη λειτουργία του το δεύτερο κατάστημα της Αλυσίδας Everest στην Αλβανία. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Τιράνων και χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική αισθητική του, την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων του καθώς και τις σημαντικές καινοτομίες στη λειτουργία του, ενώ έχει ήδη συγκεντρώσει το ενεργό ενδιαφέρον των κατοίκων της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Πηγή: AΠE-MΠΕ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα Ανάπτυξη και εκτός συνόρων για την εταιρεία Vivartia