Επιxειρείν

Eurobank Properties: Συμφωνία για απόκτηση 4 εμπορικών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Eurobank Properties: Συμφωνία για απόκτηση 4 εμπορικών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Συγκεκριμένα, το πρώτο ακίνητο βρίσκεται στον Ταύρο Αττικής (επί της οδού Πειραιώς 176), το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στο Ελληνικό Αττικής (στην πάροδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης), το τρίτο ακίνητο στο Αιγάλεω Αττικής (επί της Ιεράς Οδού 339) και το τέταρτο ακίνητο βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (επί των οδών Μαρίνου Αντύπα 34 και Θεσσαλονίκης- Θέρμης).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τίμημα για την απόκτηση της εταιρείας δεν αναμένεται να υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ ενώ η μισθωτική απόδοση εισόδου αναμένεται να είναι διψήφια. Η συναλλαγή περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια που απαιτούν την έγκαιρη έγκριση από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές.

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε 65.100 τμ, εκ των οποίων τα 53.500 τμ αντιστοιχούν στην ανωδομή και τα 11.600 τμ σε βοηθητικούς υπόγειους χώρους, ενώ ορισμένα ακίνητα διαθέτουν και υπολειπόμενο συντελεστή δόμησης. Η εταιρεία Eurobank Properties έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον οικονομικό, τεχνικό και νομικό έλεγχο.

kathimerini.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα Eurobank Properties: Συμφωνία για απόκτηση 4 εμπορικών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη