Επιxειρείν

Αυξημένος κατά 1,2% ο τζίρος ξενοδοχείων και εστιατορίων, το γ΄ τρίμηνο

Αυξημένος κατά 1,2% ο τζίρος ξενοδοχείων και εστιατορίων, το γ΄ τρίμηνο
Αύξηση 1,2% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τομέα υπηρεσιών παροχής καταλύματος και εστίασης το γ΄ τρίμηνο εφέτος, σε σύγκριση ΅ε τον αντίστοιχο δείκτη του γ΄ τριμήνου 2012, έναντι μείωσης 11,5% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2012 προς το 2011.

Ο ίδιος δείκτης, το γ΄ τρίμηνο 2013, σε σύγκριση ΅ε τον αντίστοιχο δείκτη του β΄ τριμήνου 2013, παρουσίασε αύξηση 75,3% έναντι αύξησης 82,2% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου το 2012. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο συγκεκριμένος δείκτης περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα, τα καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής, τους χώρους κατασκήνωσης, τις εγκαταστάσεις για οχήματα αναψυχής και ρυμουλκούμενα οχήματα, τα άλλα καταλύματα, τις δραστηριότητες εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης, τις υπηρεσίες τροφοδοσίας για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες υπηρεσιών εστίασης και τις δραστηριότητες παροχής ποτών.

kathimerini.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα Αυξημένος κατά 1,2% ο τζίρος ξενοδοχείων και εστιατορίων, το γ΄ τρίμηνο