Επιxειρείν

Σε κοινοπραξία της Intrasoft International σύμβαση αξίας 37,8 εκ. ευρώ με Κομισιόν

Την υλοποίηση σύμβασης, μέγιστης διάρκειας οκτώ ετών και αξίας 37,8 εκατ. ευρώ, για τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης της ΕΕ, ανέλαβε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International. Το έργο (FITSDEV3) αφορά στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στη φορολογία και στο σύστημα ελέγχου των ειδικών φόρων κατανάλωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του έργου η Intrasoft International θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τεχνικό αλλά και σε επιχειρησιακό επίπεδο, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης, συντήρησης και υποστήριξης σε όλα τα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά διευρωπαϊκά πληροφοριακά συστήματα (Trans-European systems- TES) και εφαρμογές της Φορολογίας και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης.

Η συμμετοχή της Intrasoft International εκτιμάται στο 45% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου. Στην κοινοπραξία μετέχει επίσης η εταιρeία Arhs Developments S.A. Το έργο, αρχικής διάρκειας τριών ετών, μπορεί να ανανεωθεί μέχρι πέντε φορές, κάθε φορά για μία περίοδο ενός έτους, με μέγιστη διάρκεια έργου τα οκτώ έτη.

kathimerini.gr

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα Σε κοινοπραξία της Intrasoft International σύμβαση αξίας 37,8 εκ. ευρώ με Κομισιόν