Επιxειρείν

ΣΕΒ: Συναντήσεις αύριο στις Βρυξέλες με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών

ΣΕΒ: Συναντήσεις αύριο στις Βρυξέλες με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών
Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών θα έχουν αύριο Τρίτη στις Βρυξέλες, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαφές με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy, την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, με Έλληνες ευρωβουλευτές και με τον γενικό διευθυντή της BUSINESSEUROPE, (Οργάνωση των Εργοδοτικών και Επιχειρηματικών Συνδέσμων της Ευρώπης) Markus Beyrer. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις συναντήσεις με την Viviane Reding, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια μεταξύ άλλων για τo Μέλλον της Ευρώπης και με την Connie Hedegaard, επίτροπο αρμόδια για τη Δράση για το Κλίμα.

Στις συναντήσεις αυτές η διοίκηση του ΣΕΒ σκοπεύει να παρουσιάσει τις θέσεις της ενόψει της ελληνικής Προεδρίας και να συζητήσει με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τα κρίσιμα ζητήματα της ενίσχυσης της αναπτυξιακής προοπτικής στο πλαίσιο της Ευρώπης και της προώθησης μίας βαθύτερης Ευρωπαϊκής Ένωσης με αυξημένη κοινωνική συνοχή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών της Ευρώπης.

Πηγή: AMΠE

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα ΣΕΒ: Συναντήσεις αύριο στις Βρυξέλες με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών