Επιxειρείν

Ανανεωμένο δίκτυο στην Αλβανία για την Μαρινόπουλος Α.Ε.

Ανανεωμένο δίκτυο στην Αλβανία για την Μαρινόπουλος Α.Ε.
Ένα πλήρως ανακαινισμένο δίκτυο πωλήσεων, με 17 super market και δύο hyper market, παρουσίασε σήμερα, στα Τίρανα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. επιβεβαιώνοντας, μέσα από το νέο επενδυτικό της πλάνο, την πρόθεσή της να κυριαρχήσει σε όλες της εθνικές αγορές των Βαλκανίων.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., πλαισιωμένος από στελέχη της εταιρίας, ανέλυσε τη στρατηγική της αλυσίδας στην τοπική αγορά, υπογραμμίζοντας ότι η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχοντας τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα της Carrefour για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα επιμείνει με ανάλογες επενδύσεις και στο μέλλον.

Στην Αλβανία, μετά την εξαγορά του τοπικού δικτύου της Euromax - θυγατρική του ομίλου Delhaize, η Μαρινόπουλος Α.Ε. λειτουργεί ένα σύγχρονο δίκτυο με 19 καταστήματα που διαθέτουν χώρους πωλήσεων συνολικής έκτασης 17.838 τ.μ. και συνολική επιφάνεια με τις αποθήκες 24.491 τ.μ., διακινούν 57.000 κωδικούς, απασχολούν 427 εργαζόμενους, ενώ συνεργάζονται με 237 προμηθευτές, πολλοί από τους οποίους είναι Έλληνες που εξάγουν τα προϊόντα τους στην Αλβανική αγορά.

Πηγή: AMΠE

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα Ανανεωμένο δίκτυο στην Αλβανία για την Μαρινόπουλος Α.Ε.