Επιxειρείν

«Έδεσε» στη Θεσσαλονίκη το Astor, με 500 Γερμανούς τουρίστες

«Έδεσε» στη Θεσσαλονίκη το Astor, με 500 Γερμανούς τουρίστες

Το Astor ήρθε για πρώτη φορά σήμερα στη Θεσσαλονίκη (γύρω στις 8:30 το πρωί) από το λιμάνι του Τσανάκαλε της Τουρκίας και από την πόλη θα αναχωρήσει γύρω στις 6 το απόγευμα, με προορισμό το νησί της Νάξου.

Οι 500 Γερμανοί τουρίστες, αμέσως μόλις...πάτησαν πόδι στην πόλη επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να περιηγηθούν σε κοντινά αρχαιολογικά μνημεία.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ναυτιλιακός πράκτορας Βίκος Παλαντζιάν, στις 31 Οκτωβρίου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης πρόκειται να υποδεχθεί ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο, το Voyager, το οποίο και θα δώσει τη δυνατότητα σε ’γγλους τουρίστες να περιηγηθούν στην πόλη.

Σχολιάζοντας τη φετινή κίνηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παλαντζιάν επεσήμανε ότι καταγράφηκε λίγο καλύτερη σε σχέση με πέρυσι κι εξέφρασε την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, το γεγονός ότι το λιμάνι της πόλης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πολυάριθμα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα, λόγω χώρου, περιορίζει σημαντικά τη δράση των πρακτόρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα «Έδεσε» στη Θεσσαλονίκη το Astor, με 500 Γερμανούς τουρίστες