Επιxειρείν

Sprider Stores: «Η εταιρεία προσπαθεί να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία»

Διευκρινίσεις για την απομάκρυνση αποθεμάτων από τα καταστήματά της παρείχε η Sprider Stores, σε συνέχεια δημοσιευμάτων και αναφορών σε μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Η εταιρεία, συνεχίζοντας να ενεργεί με υπευθυνότητα και επιχειρηματική ηθική, προσπαθεί να διασφαλίσει και να προστατέψει με οποιοδήποτε τρόπο τα περιουσιακά της στοιχεία.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι ενέργειές της, τις τελευταίες ημέρες, να απομακρύνει εμπορεύματα από διάφορα καταστήματά της.

Σημειώνεται ότι τα εμπορεύματα αυτά αποθηκεύονται σε αποθήκες της εταιρείας, με στόχο να διασφαλιστεί η περιουσία της στο ακέραιο και να μην αφεθεί στην τύχη πιθανών βανδαλισμών, όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις εταιρειών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους.

Αποκλειστικός σκοπός είναι τα διαθέσιμα εμπορεύματα της εταιρείας, μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία, να αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Τονίζεται, για ακόμα μία φορά ότι όλες οι προσπάθειες της εταιρείας γίνονται με γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων».

Πηγή: AMΠE

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επιχειρείν Επιχειρηματικά Νέα Sprider Stores: «Η εταιρεία προσπαθεί να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία»